Delivery Service
Stipt, betrouwbaar én flexibel

BEDRIJF OF PARTICULIER

Wie voor Mister Drinks kiest, kiest voor een stipte, betrouwbare én flexibele levering. Zo werken we met dagvaste, wekelijkse of tweewekelijkse leveringen volgens het FIFO-systeem (First in - First out).
Wanneer nodig organiseren we dezelfde week een nalevering om klanten in nood als nog van dienst te zijn.

KANTOOR

Bakken water naar de vergaderzaal dragen, voldoende koffiemelkjes voorzien en de stock van de frisdrankautomaten aanvullen: we doen het graag voor u. Alle weken. Met de glimlach.

FEEST

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u niet zonder bier, wijn of frisdrank valt op uw feest. En ook voor het nodige materiaal, zoals frigo’s en een tap rekent u op ons. U moet enkel het barpersoneel regelen … en volop van het feest genieten, natuurlijk.

SCHOLEN / RUSTHUIZEN

Drankenhandel Mister Drinks levert wekelijks aan scholen in een straal van 15km rond Zoersel. Via onze vaste ronde voorzien wij uw school van alle soorten koude en evt. warme dranken. Door het afnemen van grotere volumes dan normale particulieren bieden wij u een speciale korting, waarbij we rekening houden met de hoeveelheid die uw school /instelling afneemt.

HORECA

Je hebt een horecazaak en zoekt een betrouwbare, professionele partner die ervoor zorgt dat je altijd voldoende drank voor je klanten hebt? Dan ben je bij Mister Driks aan het juiste adres. Een vlotte samenwerking gegarandeerd, van bestelling tot facturatie. Een zorg minder in het runnen van je café, bistro, bar, taverne of restaurant.

VERENIGING

Jullie vereniging heeft een eigen lokaal, en de leden kunnen er iets drinken tijdens of na activiteiten? Mister Drinks zorgt er graag mee voor dat jullie altijd voldoende drank in huis hebben voor die ontspannende napraatmomenten.

AAN HUIS

U als klant plaatst de bestelling en uw bestelling wordt voor een kleine meerwaarde aan huis geleverd. Dit maakt simpelweg deel uit van de goede service die Drankenhandel Mister Drinks aan haar klanten biedt.

Dringend iets nodig op zaterdag?

Onze dranken shop in St-Antonius Zoersel is open. Gegarandeerd vind je daar wat je dringend nodig hebt.

Drinks & More
DRANKENHANDEL
LEIRS
CONTACTEER ONS