Party Service
MEER DAN 50 JAAR ERVARING
Ons Aanbod

ZIN IN EEN FEESTJE?

Heeft u een feest in hetvooruitzicht? Van communie- tot schoolfeest, van avondfeest met familie tot megafuif met uw vereniging, van 15 tot 5000 personen. Wij bieden u een formule op maat, want bij drankenhandel MisterDrinks Leirs is elk feest, groot of klein, belangrijk! Onze ervaring stelt ons in staat om samen met u de nodige hoeveelheden en de diverse dranken perfect in te schatten. Extra service die we u bieden, is dat na uw festiviteiten de niet verbruikte dranken worden terug genomen.  
Bij Mister Drinks betaalt u dus enkel de verbruikte goederen!

Wilt U een feest geven voor meer dan 250 personen, neem dan gerust contact op voor een offerte op maat. Alles is bespreekbaar in functie van prijs, leveringen afname.

DOWNLOAD BESTELFORMULIER (PDF)DOWNLOAD BESTELFORMULIER (EXEL)DOWNLOAD WERKWIJZE & VOORWAARDEN (PDF)

FEESTMATERIAAL NODIG?

"Drank afnemen = voordelig huren”

◉ Van koelingen tot koelwagenS
◉ Van ijsblokjes tot koffiemachines
◉ Togen - spoeltafels
◉ Verschillende formaten biertapS
◉ Tafels - Stoelen - banken
◉ Tenten - StaantafelS
◉ Glazen - herbruikbare bekers - dienbladen

BEKIJK ONS VOLLEDIGE AANBOD FEESTMATERIAALCONTACTEER ONS
Mr Drinks
SCHERPE TARIEVEN
PARTY SERVICE

Mister Drinks handhaaft gunstige tarieven, afgehaald steeds de beste prijs, zodat u de voorbereiding van uw feest heel betaalbaar houdt. Groot of klein budget? We werken samen een formule op maat uit. U dient enkel de verbruikte flessen drank te betalen.
Wij staan steeds paraat om u te bedienen als particulier, bedrijf, horecazaak, sportclub of vereniging. En dat in Zoersel en omstreken.

Drinks & More
DRANKENHANDEL
LEIRS
CONTACTEER ONS