Team & Historiek
Sinds 1963
Team & Historiek
Sinds 1963
Team & Historiek
Sinds 1963

3de GENERATIE

De start van de drankenhandel gaat al even terug. Eind de jaren '50 werkte Gust Leirs, net als zijn broers bij het depot van Brouwerij Haacht in Antwerpen.
Hij nam in het weekend zijn vrachtwagen mee naar huis om er de mensen in Sint antonius en omstreken van dranken te voorzien.Vanaf 1963 liet hij zijn baan bij de brouwerij varen en ging hij voltijds voor de belevering van dranken bij particulieren thuis en enkele zalen.

Ludo, de zoon van Gust, neemt in 1987 de zaak van zijn vader over. Vanaf toen kwam de naam 'Mister Drinks' voor het eerst op het toneel. Op dat moment wordt het over een andere boeg gegooid. Er wordt gekozen om van de particuliere toeren over te schakelen naar een drankencentrale waar de mensen konden afhalen.
Mister Drinks begint in die tijd ook te leveren aan horecazaken en breidt zo stilaan uit. In 1995 wordt er een volledig nieuwe winkel gebouwd, en wordt het magazijn flink vergroot.

In 2018 komt Wannes, ondertussen de 3e generatie, mee in de Drankenhandel. Voordien heeft hij 8 jaar lang enkele grote en mooie bouwprojecten mogen leiden. Door de kennis die hij daar opdeed samen met de expertise die hij van vader en grootvader mee kreeg, is het bedrijf klaar voor de toekomst.

Vandaag de dag staan Wannes, Ludo, Lea en Lander
voor jullie klaar!

Drinks & More
DRANKENHANDEL
LEIRS
CONTACTEER ONS